Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6487 niezalogowanych)
1 Post

(fullcasco)
Wiking
TACY jak Tobie podobni" - czyli i Tobie. Sam się wszędzie produkujesz, ale najlepiej wychodzi Ci krytyowanie innych ... Widocznie w tym celu się tyle udzielasz
poczytaj troche forum a zmienisz zdanie
to nie krytyka a twarde stapanie po ziemi i nazywanie rzaczy po imieniu
co niejednemu juz tylek uratowalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
I w ten wlasnie prosty sposob dyskusja z ortografi przetransformowala sie w "dyskusje" na temat zawrtosci , albo scislej mowiac zagadnienia krytykowania innych - juz gdzies to widzialam ........ hmmm....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Bardzo interesujące i zarazem intrygujące, kobiecie nie wypada przeklinać... Jak tak bardzo wam sie podoba ta norweska tolerancja co do błędów, to bądzcie tez tolerancyjne dla przeklenstw, bo w NO tez jest w tej dziedzinie tolerancja. Ale wy lubicie sobie wybierac co wam pasuje.
Jestesnie niezdecydowane, i chyba szukacie akceptacji poprzez np. wstawianie zdjęc z cyklu "ale jestem zajebista", podziwiajcie mnie faceci, zlejcie sie w gacie.
Każdy uważa i myśli jak chce. Grunt, to nie być gołosłownym i hipokrytą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Yyyy a ja myślałam ze to Twoje zdjęcie jest w stylu ale jestem...fajna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Osobiście nie pisałam o chamstwie w wydaniu kobiet, czy mężczyzn, tylko w wydaniu wszystkich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
KsiezniczkaDaga napisał:

Co robiłaś???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Hilton napisał:
KsiezniczkaDaga napisał:

Co robiłaś???

Chcesz mnie obrazić
Nie ma co się kłócić każdy ma taka fotke jaka ma czyli jaka może mieć.
Jak ci się moja nie podoba to powiedz zawsze mogę zmienić nawet specjalnie dla ciebie żebyś nie czuła się zle.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Hilton napisał:

Niestety Droga hilton..hipokryzja na tym forum rozprzeszczenia sie szybciej niz wirus AH1N1..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Daga, ja sie czuje rewelacyjnie wręcz. Skąd ten pomysł ze czuje sie żle?

Mikael...ech Mikael.... coz ja paskudna przeklinaczka mam począć ? Pozostanę sobą jednak.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Hilton napisał:
Bardzo interesujące i zarazem intrygujące, kobiecie nie wypada przeklinać... Jak tak bardzo wam sie podoba ta norweska tolerancja co do błędów, to bądzcie tez tolerancyjne dla przeklenstw, bo w NO tez jest w tej dziedzinie tolerancja. Ale wy lubicie sobie wybierac co wam pasuje.
Jestesnie niezdecydowane, i chyba szukacie akceptacji poprzez np. wstawianie zdjęc z cyklu "ale jestem zajebista", podziwiajcie mnie faceci, zlejcie sie w gacie.

Jestem zawiedziona twoja bezpodstawna i zawistna krytyka - zarowno co do oskarzenia mnie o hipokryzje jak o ta co dotyczy mojego zdjecia

Co do przeklenstw to napisalam , ze jestem za uprawnieniem - tzn. ze dotyczy i mezczyzn i kobiety !!!!

A co do zdjecia, to trudno, ze czujesz sie zagrozona / zazdrosna - zwlaszcza jezeli chodzi o mnie - moglabym byc chyba twoja matka - a przynajmniej ciotka i nie sadze ze moje zdjecie jest w zadnym razie niestosowne czy prowokujace
a co do Dagi to owszem jej fantastyczna uroda moze budzic albo zachwyt ( jak w moim przypadku) albo zazdrosc ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok